info[at]oguzhanavci.com

La Casa De Papel 3. Sezon Hayal Kırıklığı - İnceleme

23.07.2019

Dizi ve Film
4001
0
La Casa De Papel 3. Sezon Hayal Kırıklığı - İnceleme - Oğuzhan Avcı

Bilindiği üzere ilk 2 sezonu oldukça beğenilen La Casa De Papel dizisi 3. sezonu Netflix'te yayınlandı. Fakat iyi mi oldu kötü mü? Tartışılır.

DİKKAT SPOILER İÇERİR!

Beğenerek izlemiş olduğun bu dizinin 3. sezonu benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Öncelikle en önemli etken finale kadar olan çoğu şeyin ilk soygunla neredeyse kopyala - yapıştır olması. Bu durum izlerken tahmin edilebilir bir senaryoya yol açabilirdi ki nitekim öyle oldu.  Birkaç oyuncu takviyesi ile farklılaştırmaya çalışsalar da çoğu izleyici umduğunu bulamadı. Önceki sezonun en sevilen karakterlerinden olan Berlin'in 3. sezona dair görüntüleri yayıldığında herkes acaba ölmedi mi? sorusunu sordu. Neyse ki ölmedi diyerek karşımıza çıkarmak gibi bir hata yapmadılar, bunun yerine flashback şeklinde bolca izledik Berlin karakterini.

Çeteye katılan yeni oyuncular : Rodrigo de la Serna (Palermo) - Luka Peros (Marsilya) - Hovik Keuchkerian (Bogota) - Itziar Ituno (eski polis Raquel Murillo)(Lizbon)


Dizide kilit isim ise Hükümet tarafında yer alan Alicia Sierra karakteriydi. Ve oldukça başarılıydı. Diziyi yine benzer finalle bitirip daha kötü bir puan almasını engelleyen karakter oldu diyebiliriz. Acımasız, psikopat ve zeki davranışları ile Profesör ve ekibini adeta darmaduman etti. 

Alicia Sierra La Casa De Papel

Tabii ki kesinlikle kötü olmuş denecek bir sezon değildi, özellikle final bölümü diğer bölümlere bedeldi. 4. sezonda ne olacak bilemeyiz fakat bu sezondan dolayı pek heyecan uyandırmadığı söylenebilir.

Siz de düşüncelerinizi beğendiğiniz / beğenmediğiniz yerleri aşağıya yorum olarak yazın, üzerinde konuşalım. 

Oğuzhan Avcı

Oğuzhan Avcı

2011 yılından beri Front-End geliştirici olarak çalışmaktayım. Front-End alanında HTML & CSS, Bootstrap, JavaScript, Responsive Web Design, SASS & LESS, UI / UX, Git Versiyon Kontr;...

Yorum Yap